28. 8. 2015

Makeup Revolution

Už od té doby, kdy značka Makeup Revolution přišla do drogerie Rossmann s prvními pár výrobky, jsem byla štěstím bez sebe a musela jsem si hned nějaký ten kousek pořídit. Byla to paletka 32 stínů, na kterou udělám samostatnou recenzi, a pak přišla zpráva, že se bude rozšiřovat sortiment, a to už jsem málem skákala do stropu. No, ale upřímně jsem z produktů, které vybrali jsem nebyla nijak moc nadšená, ale abych neodešla s prázdnou tak jsem si pořídila alespoň tekuté linky a paletku rozjasňující konturovací sady a na ně se bude vztahovat dnešní recenze.

TEKUTÉ OČNÍ LINKY
Linky mají jednoduchý černý obal se zlatým nápisem, který by byl naprosto vyhovující, kdyby se ten nápis ani ne po měsíci používání totálně nesedřel, což na fotkách vypadá vážně hrozně. Štěteček je tenký, dají se s ním vytvořit i velmi precizní linky, snadno se s ním pracuje. Barva je skutečně černá, nijak se nerozpíjí a rychle schne, takže se vám nikam neobtiskne. Vydrží v pohodě celý den.
Za mě je můžu jedině doporučit.


ukázka linek v akci



ROZJASŇUJÍCÍ KONTUROVACÍ SADA


Balení paletky je zase jednoduché, ale bytelné takže se vám jen tak se vám v kabelce neotevře.
Obsahuje bronzer, rozjasňovač a tvářenku a taky malé zrcátko, které můžete použít v případě nouze. Paletka se dá skvěle využít na cesty nebo do kabelky, když potřebuje ušetřit prostor. 

Bronzer je  světlejší, takže se hodí spíše pro bledulky nebo, když nejste opálení, což já právě teď jsem, ale v zimě paletku určitě lépe využiji. Rozjasňovač  obličej krásně prozáří. A co se tvářenky týče, tak ta má jenom jemnější zabarvení, a tak se vám nestane, že byste to s ní přehnali.




Na fotkách můžete vidět, že zabarvení je opravdu mírnější.

Celkově jsem s tímto produktem velmi spokojená, i když by se mi hodil trochu tmavší odstín, ale myslím, že za tuto cenu lepší produkt neseženete.

A co vy, už jste navštívili drogerii Rossmann a okoukli nabídku Makeup Revolution nebo dáváte přednost eshopu?

30 komentářů:

  1. Ty linky vypadají super :)!!

    voguetheresa.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Linky vyzerajú vážne skvelo :)

    Pozývam ťa na Giveaway, ktorá práve prebieha u mňa na blogu :)
    www.hellomynameisev.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Parádní post :) tekuté linky patří k mým nejoblíbenějším :) Cappuccino Lover

    OdpovědětVymazat
  4. Paletku mám taky a nemůžu si ji vynachválit. Jen nesouhlasím teda s tím bronzerem, podle mě je tmavý dost :) A to je co říct, když mám o několik odstínů tmavší pleť než ty :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  5. od této značky zatím nic nemám. Líbí se mi fotky v článku a nejvíc ta úvodní na blogu

    Giveaway Jsi krasna

    OdpovědětVymazat
  6. Super článek, tu paletku mám taky a jsem s ní moc spokojená :) Stala jsem se pravidelnou čtenářkou a budu ráda, pokud se staneš mou :)

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  7. Moc se mi líbí jejich nápad prodávat jejich kosmetiku i v drogerce :) konečně můžeš sehnat i paletky s očními stíny v drogerce, což je moc fajn :) já bych od nich teď chtěla zkusit bronzery a tvářenky, tak jsem na to zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  8. Krasny clanek :) uzasne linky ^^
    http://nellylove99.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. Tekuté očné linky používam veľmi rada a často, takže túto si určite pozriem ! :)
    THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  10. Stydím se, ale od Makeup Revolution ještě žádný produkt nemám. Ta paletka by se mi ale líbila. :) Podobné oční linky jsem měla a moc dlouho nevydržely - začaly se mi odlupovat kousky a to vypadalo snad ještě hůř, než když se ty obyčejné rozmažou. :D
    Super recenze. :)
    KattyLife

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, já mám ještě jedny tekuté linky od Avonu, a to se nedá srovnávat :) jinak pokud máš Rossmann někde poblíž tak se tam určitě koukni :)

      Vymazat
  11. Great blog post , as usual my Dear ! :)

    PS: Please help me with collaboration and clickHere <3

    OdpovědětVymazat
  12. Linky vypadají dobře, ale mě nejvíc zaujala paletka, nejspíš si pro ni skočím, ikdyž mi přijde, že je málo pigmentovaná:/

    http://carolinegrey.blogspot.cz/ ♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak se podívej v drogerce na tester jestli ti bude vyhovovat :)

      Vymazat
  13. Na tu paletku se chystám a myslím, že dlouho to už nevydržím! haha:-D Skvělý článek určitě mi pomohl:-) Máš super blog, jsem tu poprvé a velice mě zaujal proto dávám odběr, budu ráda když navštívíš i ten můj a popř. kdyby se ti líbil jestli dáš také odběr kočko:-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za krásný komentář, na tvůj blog se určitě kouknu :)

      Vymazat
  14. Veľmi sa mi páči, že predávajú ich kozmetiku i v drogérií :) Čo sa týka tekutej linky, ja osobne si to, žiaľ, neviem aplikovať, takže si to ani nekupujem no mne osobne sa strašne páčia :) A fakt nádherne si sa s ňou namaľovala. A tá rozjasňujúca paletka vyzerá perfektne, určite po nej pozriem a vyskúšam tester. Ak mi sadne určtie beriem :)

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju, určitě vyzkoušej paletku a s těmi linkami to chce prostě jenom zkoušet a zkoušet a určitě se ti časem zadaří :)

      Vymazat
  15. Už od té doby, kdy značka Makeup Revolution přišla do drogerie Rossmann s prvními pár výrobky, jsem byla štěstím bez sebe a musela jsem si hned nějaký ten kousek pořídit. Byla to paletka 32 stínů, na kterou udělám samostatnou recenzi, pakistani designer suits , pakistani designer lawn , lawn dresses stitching designs , buy lawn suits online , pakistani lawn brands , lawn dress design , suiting brands in pakistan , lawn fabric online a pak přišla zpráva, že se bude rozšiřovat sortiment, a to už jsem málem skákala do stropu. No, ale upřímně jsem z produktů, které vybrali jsem nebyla nijak moc nadšená, ale abych neodešla s prázdnou tak jsem si pořídila alespoň tekuté linky a paletku rozjasňující konturovací sady a na ně se bude vztahovat dnešní recenze.

    OdpovědětVymazat