3. 9. 2016

Rimmel Shopping

Zdroj

Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla přiblížit jednu akci, které jsem se společně se svou sestrou zúčastnila asi před dvěma měsíci.

Nevím,  jestli jste to zaregistrovali, ale ještě tak před rokem vypadaly české i slovenské stránky Rimmelu trošku jinak. Mohli jste se tam zaregistrovat a společně s dalšími tvořit takové koláže, které se nazývaly blogy. Obsah se musel týkat líčení, nehtů a psali se tam buďto recenze na Rimmel produkty nebo jste jenom prezentovali své líčení nebo nehty.  Za aktivitu se dostávaly body a pak slečny s nejvyšším počtem bodů za daný měsíc nebo čtvrtletí získaly balíček od Rimmelu. Slečna s nejvyšším počtem bodů za rok pak získala nejvyšší výhru, tedy Rimmel Shopping.

Ještě než přejdu k samotnému dni, tak musím říct, že na této stránce jsem působila asi tři čtvrtě roku.  Když jsem tuto stránku objevila, tak jsem si prostě řekla, že to vyzkouším a vyfotila jsem nějakou strašnou fotku oka mobilem asi v deset večer a nějak to tam dala. Pak jsem se tam koukla druhý den a absolutně mě dostalo, že mi na to přišlo tolik reakcí. Vzhledem k tomu, že jsem se v tom chtěla zlepšovat, tak mi to pomohlo i naučit se fotit lepší fotky a alespoň trochu pracovat s grafickými programy, samozřejmě jsem se taky díky tomu o něco zlepšila v líčení. Bohužel stránka už neexistuje, takže tam už výtvory neuvidíte, ale mám ještě nějaké uložené v počítači, tak vám je sem dám pro lepší představu toho, jak to vypadalo.

                             
Teď už přejdu k samotnému Rimmel Shoppingu. Vyhrála jsem ho asi někdy loni v srpnu a konal se 29. června.  Měla to být proměna spojená s nakupováním pro mě a můj doprovod, tedy mou sestru. Začínalo se v devět v salonu Libora Šuly. Tam jsme se setkaly se dvěma zástupkyněmi Rimmelu a fotografem. Vlasová proměna byla skvělá. Ze začátku jsem se sice trochu bála barvení, vzhledem k tomu, že jsem vlasy měla nebarvené a barvením jsem si je nechtěla poničit, nakonec jsem to usmlouvala jenom na lehký přeliv. Poté přišlo líčení, které sice na fotkách i videu vypadá dobře, ale v reálu bylo i na mě dost výrazné a připadala jsem si trochu jako o klaun. Poté jsme se ze salonu přesunuli do Palladia, kde jsme se naobědvali a seznámili se stylistkou. Pak už jsme jenom nakupovali a nakupovali. Celkově to byl parádní den a s proměnou jsem já i sestra moc spokojená a podle reakcí okolí nejsme samy. Přikládám vám video z celé akce, tak na něj můžete kouknout.





23 komentářů:

  1. To je super! To video se mi moc líbí :) Moc ti to v něm sluší. Strašně se mi líbí to, jak tě ostříhali :)
    Juvelora | Nekonečná


    OdpovědětVymazat
  2. Wow, moc gratuluji! :) Video je super, také se mi moc líbí jak tě ostříhali :)

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
  3. Really interesting post...thx for sharing! xx

    OdpovědětVymazat
  4. Wow. To video bolo super! :O A blahoželám k výhre. ;) :)

    annslifeablogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. Jé no tak to je super, to bych si nechala taky líbit, to musela být fakt pecka, navíc ve videu vypadáte, že jste si to fakt užily :) A hlavně se ty proměny moc povedly :) A musím uznat, že za tu dobu ses fakt hodně posunula a jsi čím dál tím více lepší, to je fakt pecka, gratuluji :)

    OdpovědětVymazat
  6. Gratulujem k výhre! To video je skutočne veľmi dobré :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem, musel to byť krásny deň :)

    Pozývam ťa na narodeninovú súťaž na mojom blogu o kozmetiku Manufaktura. :)

    OdpovědětVymazat
  8. Video je naozaj super a veľká gratulácia, určite si si to poriadne užila :)

    OdpovědětVymazat
  9. To je skvělýýý! ♥ Moc vám to sluší, ta proměna se fakt povedla!! :) A gratuluji.

    OdpovědětVymazat
  10. Tak to je úplne super, že sa ti podarilo takéto niečo vyhrať, aspoň máš novú skúsenosť a ako tak z článku vyzerá, tak sa ti to aj vyplatilo, pretože spolu so sestrou vyzeráte skvelo!♥

    Lily of the valley

    OdpovědětVymazat