9. 1. 2016

Babyliss Twist Secret


Ahoj, všichni v dnešním článku bych vám už potřetí chtěla představit copánkovač na vlasy Twist Secret od Babyliss. V předchozích článcích jsem vám zdělila, jak jsem k němu přišla zde a nějaké návrhy na účesy zde.
A v dnešním článku přijde konečně můj názor na tento výrobek.


Copánkovač má takové dvě úchytky, do každé z nich si dáte pramen vlasů pak zapnete copánkovač na jedničku, což každý z pramenů zatočí a až jsou dostatečně zatočené, tak přepnete na dvojku a celá vrchní část copánkovače se začne točit na druhou stranu než předtím a tím stočí oba prameny dohromady.


Copánkovač pracuje na baterky a je poměrně malý, takže se dá dobře skladovat.


Jak už jsem psala v předchozím článku na první pohled jsem od něj nic nečekala, ale bohužel i přesto se mu podařilo mě zklamat.


I přes mou veškerou snahu jsem na internetu našla jenom pár oficiálních videí, tím myslím asi tři, které by obsahovaly nějaké aspoň trochu hezké účesy. Ale k vytvoření těchto účesů vám stejně nestačí jen tento copánkovač, ale je potřeba i určitá dávka zkušenosti ve vytváření účesů. 


Nějaké účesy se s tím sice dají vytvořit, viz minulý článek, ale pokud už si s tím účesem dáváte práci, tak si myslím, že už je vám jedno, jestli si to zapletete ručně nebo pomocí tohoto.


Problém také může nastat pokud máte sestříhané vlasy, protože pokud si copánkovač dáte až dolů, tak vám z toho půlka vlasů vypadne a aby jste si pletly vlasy jen do půlky, to už pak nemá cenu to plést vůbec. No a už se dostáváme k tomu největšímu problému, který vidím v tom, že je téměř nemožné si tím splést vlasy vzadu na své hlavě. Je to z toho důvodu, že vložení vlasů do těch drážek není tak jednoduché, a to obvlášť v případě, že na to nevidíte. Celkově pokud se o něco takového budete chtít pokusit, tak si tím práci spíš prodloužíte než usnadníte.


Celkově s tímto produktem moc spokojená nejsem, přijde mi naprosto zbytečný. Škála účesů, které s ním můžete vytvořit opravdu není moc bohatá zejména na vlastní hlavě. Doporučila bych to maximálně někomu, kdo s účesy rád experimentuje a pracoval by s tím na někom jiném.

Přemýšleli jste někdy nad pořízením něčeho podobného? Myslíte si, že byste to využili?

Jinak líbí se vám nový design blogu? Je lepší než ten starý?

31 komentářů:

  1. vecička ma moc nezaujala :) ale nový design je krásny :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se ti moc nedivím :) a děkuji moc, jsem ráda, že se ti líbí :)

      Vymazat
  2. Vyzerá super :-) A ešte aj má krásny design, chcela by som vidieť vlasy po jej použití :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Na použití se můžeš kouknout v mém předchozím článku zde :)

      Vymazat
  3. Ja jssm na tohle nikdy moc nebyla, vlasy bud nosim rozpustdne, ndbo v culiku, ale nekomu to muze urcite hodne pomoct :)

    OdpovědětVymazat
  4. Zaujímalo by ma, ako vyzerajú vlasy po použití. Je ale škoda, že nemá u teba veľké využitie.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Táto vecička vyzerá skvelo! Musím sa po nej kuknúť:)
    Pozývam ťa na moju giveaway:
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk/2016/01/novorocna-giweavay.html?m=1

    OdpovědětVymazat
  6. Ja si vlasy pletiem najradsej sama, a ked vidim tvoju recenziu som tomu aj celkom rada :)

    OdpovědětVymazat
  7. Podobnou srandu jsem měla jako malá, byly tam 4 ty věcičky, které zaplétaly vlasy a bylo to fakt na prd :D jenom to tahalo vlasy. Jediná výhoda byla, že jsem k tomu dostala hodně různých gumiček a sponek :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já kdybych to nevyhrála, tak si to taky nekoupím :)

      Vymazat
  8. vždy sa mi take niečo pačilo že ako to vie pekne zatočiť vlasy a podobne naozaj zaujimave:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zajímavé to asi je, ale poměrně jednoduše to jde udělat i ručně :)

      Vymazat
  9. Hezký článek:) tenhle "copánkovač" je strašně prima věcička, ale asi bych ho moc nevyužila:/

    OdpovědětVymazat
  10. Great review sweetheart...thx for sharing!

    OdpovědětVymazat
  11. Je škoda, že je to nanič, lebo to vyzerá super :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. mě tohle nikdy moc nezaujala. Radši si to upletu ručně.

    STYLE WITHOUT LIMITS

    OdpovědětVymazat
  13. Když jsem byla malá, tak jsme doma měli něco podobného, každopádně děsně to tahalo a cuchalo vlasy :D
    Asi před půl rokem nám právě tenhle copánkovač dorazil do práce k prodeji, tak jsme to zkoušely a prostě nám to přišlo jako naprostá drahá blbost a od tý doby se neprodal snad ani jeden :D
    LadyCaterpillar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já jsem to vyhrála v jedné soutěži a už od začátku jsem tomu nedávala moc naděje :) na druhou stranu po napsání tohoto článku jsem si přečetla recenzi od ILovemakeup, která to hodnotila kladně a i v komentářích jí většina lidí psala, že je to super, tak jsem si říkala, jestli jsem to nevzala až moc ze svého pohledu, ale pak jsem si zase říkala, že taková by recenze snad měla být :)

      Vymazat
  14. To vypadá zajímavě a ještě jsem o tomhle přístroji nic nečetla ani popravdě nevím že se něco takového dá u nás sehnat. Jak říkáš, je to dobré pro někoho kdo chce tvořit účesy na někom ale docela si nedokáži představit že bych se srala hodinu s tím než bych ty pramínky vůbec nasadila do těch zarážek. Podle mě jsi dostala pěknou zkušenost s novým produktem a alespoň víš že ne všechny novinky člověk nutně musí mít.

    OdpovědětVymazat