22. 5. 2017

Holografický lak na nehty


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit holografický lak z eshopu Born pretty store.



Slyšeli jste už někdy o holografických lacích? Pokud ne, tak se vám to pokusím alespoň vlastními slovy vysvětlit. Tyto laky společně se světlem vytvoří na vašich nehtech holografický efekt, tzn. vaše nehty budou zářit celou barevnou škálou duhy. Můžete je zakoupit v různě barevných odstínech.


Konkrétně tento holografický lak obsahuje 6 ml produktu a pořídíte ho v přepočtu na koruny za přibližně 165 Kč, ale mají i verzi 10 ml. Lak má klasický plochý štěteček.


Na následujících fotkách si můžete prohlédnout efekt laku na nehtech.


Musím přiznat, že tento lak mě opravdu příjemně překvapil. Hlavní čeho jsem se bála bylo krytí, vzhledem k tomu, že 6 ml laku není moc, ale on zcela překvapivě kryl skvěle už v první vrstvě. Spokojená jsem byla i s jeho výdrží. Na nehtech jsem ho měla přibližně dva týdny a vydržel to v pořádku bez větších problémů (pochopitelně i za použití podkladového laku a top coatu). A samozřejmě nesmím zapomenout na holografický efekt, který bylo možné vidět i na menším světle. Takže za mě spokojenost. Přiznávám, že cena je na lak na nehty o něco vyšší, ale holografické laky bývají dražší.

Konkrétně tento holografický lak najdete zde a pokud byste si z této stránky něco objednávali, tak můžete využít můj slevový kód NIKX31.

Zkoušeli už jste holografické laky? Líbí se vám jejich efekt?

19 komentářů:

  1. Holografický lak jsem nezkoušela, ale vypadají moc pěkně. Líbí se mi, jak odráží světlo a skvěle musí vypadat ve vodě v moři nebo v bazénu :-) cena by mě asi neodradila, pokud splňuje, co slíbí, proč ne :-)
    All my cosmetics

    OdpovědětVymazat
  2. Lak vypadá úžasně a tvoje nehty jsou krásné! Jinak jsem taky žádný holografický lak nezkoušela. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  3. Odstín se mi opravdu líbí :)

    OdpovědětVymazat
  4. Tak ten vyzerá krásne! :)

    Pozývam ťa na Giveaway o výrobky značky Dermacol! : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  5. fialovú nemám extra rada, ale toto je krásny odtieň :)

    OdpovědětVymazat
  6. Krásný, zrovna asi pět odstínů těchto holografických laků mám na cestě, tak jsem ráda, že jsou použitelné :) I když, ten holo efekt mohl být výraznější...

    OdpovědětVymazat
  7. O holografických lacích jsem slyšela i viděla, ale nikdy nezkoušela. Tento odstín je opravdu krásný, takže palec nahoru :)

    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  8. Já holografické laky miluji, ale tento mi přijde možná o ten holo efekt trochu ošizený... :( Ale třeba jen nesvítilo tolik slunce... Barevně se mi jinak líbí a je fajn, že kryje i v jedné vrstvě :)

    OdpovědětVymazat
  9. Je krásny!!

    /www.frenchstyle.eu

    OdpovědětVymazat