21. 2. 2017

Sephora textilní pleťová maska


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit textilní pleťovou masku od Sephory, kterou jsem  dostala, tuším, jako dárek k nějakému časopisu. Konkrétně toto je maska lotosová, která by měla být hydratační a uvolňující, potlačovat známky stresu a únavy. Pro pleť svěží, zbavenou napětí a odpočatou.




Použití masky by mělo být jednoduché, vyndat ji z obalu, rozložit ji, sejmou fólii, na které je přilepená a dát ji na obličej. Potom se maska nechá působit 15 minut a po sundání se přebytek masky nemusí oplachovat a jenom se zapracuje do pleti.


Produktu bylo v masce napuštěno opravdu hodně, a to tak že když jsem otvírala obal, tak mi to vystříklo po celé místnosti. Celkově i rozkládání masky a aplikace na obličej mi přišla taková nepříjemná, vzhledem k tomu, jak to bylo mokré. Maska mi na obličej sedla docela dobře, ale po celou dobu, co jsem ji měla na obličeji mi tam tak nějak vadila a nemohla jsem se dočkat až si ji sundám. Pravdou je, že po sundání masky jsem se cítila jako znovuzrozená, ale nejsem si úplně jistá, zda to bylo tou maskou nebo tím, že jsem se jí konečně zbavila. Chtěla jsem vám sem dát i fotku masky na obličeji, ale vypadala jsem s ní tak zrůdně, že jsem se nakonec rozhodla, že vás toho pohledu raději ušetřím.


Musím říct, že mě maska nějak výrazně nenadchla. Pleť po ní byla sice hezky hydratovaná a příjemná na dotek, ale od masky, která stojí kolem stovky a je tedy dražší než klasické masky jsem čekala asi něco víc a hlavně mi moc nesedla ta aplikace. Asi raději zůstanu u normálních masek, které se nanáší na obličej.

30 komentářů:

  1. Mně taky nesedí aplikace těchto masek, protože se mi už několikrát stalo, že se mi produkt dostal do očí, ale na druhou stranu jak je zase ta plátýnka nasáknutá tím produktem, tak mi přijde, že je potom moje pleť skvěle hydratovaná. Nejlepší zkušenost mám s Teatree maskou z Číny. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Tuhle jsem ještě nezkoušela, ale vyzkoušela jsem textilní masky od Garnier. Je to parádní relax, ale jinak mi píjde, že účinky jsou stejné.

    INKA – lifestyle, focení, líčení, krása, DIY a novinky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně to právě moc relaxační nepřišlo :D ale ještě možná popřemýšlím a dám šanci té od Garnier :)

      Vymazat
  3. Tuhle jsem dostala k narozeninám, ale ještě jsem ji nezkoušela. Tu jejich se zeleným čajem ale miluju!
    Sim in the Bubblegum

    OdpovědětVymazat
  4. Tak koukám, že asi radši koupím masky od Garnieru, ty můžu mít za tu cenu dvě :)

    Můj blog: Cosmokočka

    OdpovědětVymazat
  5. No jako já bych tyto masky klidně vyzkoušela, jako čtu na ně jak negativní tak pozitivní. Tak nevím no.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě to zkus ať si uděláš vlastní názor, myslím že tohle je asi dost individuální :)

      Vymazat
  6. Ja som od Sephory ešte masky na pleť neskúšala :)

    OdpovědětVymazat
  7. Já mám raději klasické masky "alá patláma matlála", a plátýnkovou jsem zkoušela před pár dny tu novou od Garnier, a nejsem si jistá, jestli si ji koupím znovu. Neříkám, že byla špatná, ale moc mi nesedí, právě její aplikace, kdy si na obličej plesknu namočené plátýnko, které mi sjíždí a nedrží.. :( Klasika je asi klasika.

    OdpovědětVymazat
  8. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

    OdpovědětVymazat
  9. Textilnú masku som ešte nikdy neskúšala, no vyzerá naozaj zaujímavo

    OdpovědětVymazat
  10. Já mám ráda tyhle textilní masky od Tony Moly nebo Skin79. Nejraději je mám v létě, kdy pleť krásně rozzáří a cítím se vždy jak znovuzrozená. Navíc krásně chladí. jejich aplikace mi nijak nevadí.

    OdpovědětVymazat
  11. Já si ze Sephory kupovala pár masek a zas tak odvařená (ještě k tomu za tu cenu) jsem z nic nebyla.. Ale tak kdo ví, třeba někomu sednou.
    Prolhaná Mrcha

    OdpovědětVymazat
  12. Tuhle jsem měla také, akorát ve verzi s orchideí :) A mně osobně aplikace těchto masek nevadí, ale jsou o něco větší, než můj ksichtík, takže nesedí úplně tak, jak by měly :) Přesto výsledek je příjemný. Myslím, že se ale moc neliší od ostatních textilních masek a ta cena mě od další koupě opravdu odrazuje :/

    Pauline's Tiny World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Myslím si, že ta aplikace někomu vadí a jinému zase vyhovuje, takže si to každý asi bude muset vyzkoušet sám :) ta cena mi za jednorázové použití taky přijde celkem vysoká :)

      Vymazat
  13. Nikdy jsem tuhle masku nezkoušela, ale koukám, že Tě moc nezaujala.
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  14. Tak to koukám, ani nevím, že takové masky existují. Mám se teda ještě co učit. Když na ní narazím, tak jí zkusím a rovnou si dojdu koupit i obyčejnou, abych to porovnala, ale stovka za masku je docela dost, to souhlasím :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat
  15. Na tieto masky som počula zatiaľ len samé chváli, veľmi sa mi páči ten design a majú ich naozaj veľa typov, ja som vyskúšala na zmiešanú pleť so zeleným čajom a teda voňala nádherne, pleť bola po nej celkom dobre zhydratovaná, akurát mi tiekla po celom krku a rukách, keď som ju aplikovala. Cenovo sú drahšie, podľa mňa sa dá v pohode zohnať konkurent aj za menej peňazí :)

    OdpovědětVymazat
  16. Také jsem hledala nějaké ty pleťové masky, které by stály za to, ale všechny blogy, krom tvého, mi přišly jako opravdu levná reklama a žádný článek , to nedokázal všechno tak nějak sepsat dohromady... Takže jsem se vydala na docela dost dlouhou cestu samotestování :D Tak mi drž palce Niky :)

    OdpovědětVymazat
  17. Taky jsem teda spíš toho názoru, že klasické pleťové masky jsou lepší. Zkoušela jsem jednou tady tu textilní a taky mi to úplně nevyhovovalo. Co mě ale teď dost překvapilo je jedna pleťová maska od Biooo - https://www.biooo.cz/bio-kosmetika/pece-o-plet/ Koupila jsem si ji na doporučení kamarádky a je úplně skvělá.

    OdpovědětVymazat