12. 2. 2017

Razítkovací destička na nehty podmořský svět


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit poslední z razítkovacích destiček z eshopu Born pretty store, tentokrát s motivem podmořského světa.





Pokud jste četli i moje předchozí články, tak vás jistě nepřekvapí, že i rozměry této destičky jsou 12x6 cm. Destička obsahuje celkem 28 různých designů. Pokud by vás zajímalo, proč jsem si vybrala právě tuto destičku, tak o letošních prázdninách jsem si v Budapešťském Tropikáriu zamilovala rejnoky, a tak když jsem na této destičce uviděla rejnoka, tak jsem neváhala a musela jsem ji mít.


S pomocí destičky jsem vytvořila tyto nehtíky, kdyby vás zajímal návod na ně, tak můžete kouknout na můj Instagram, kde mám takový minitutoriál.




Celkově mi tato destička vyhovuje stejně jako ty předchozí tři. Jen bych možná některé designy s rybami udělala o něco menší, protože se skoro ani nevydají na nehet, ale to je asi jen otázka preferencí. Pokud byste se chtěli podívat konkrétně na tuto destičku, tak ji naleznete zde. A v případě, že byste chtěli něco objednávat z tohoto eshopu, tak můžete využít můj slevový kód na 10% slevu NIKX31.

18 komentářů:

  1. wow,tak to vypadá božsky! sice infantilně, ale roztomile! BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
  2. Excellent post (as always)!Thank you very much :)

    OdpovědětVymazat
  3. Nehty jsou povedené, ale já bych to nenosila :D

    OdpovědětVymazat
  4. Ježíš, tak tohle je naprosto super! :D

    OdpovědětVymazat
  5. Vyzera to velmi pekne a taaak letne, ja si sice nechty nemalujem... ale stale rozmyslam ci nezacnem:) hlavne ked vidim take pekne nechty ako tvoje 😍

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :) určitě začni, ale počítej s tím, že to zabere strašnou spoustu času :D

      Vymazat
  6. to je nadhera a ten veľký ornament je krasny stým by sa dali robiť divy:) vidno že ťa to baví:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc :) to máš pravdu, já už jsem s ním něco zkoušela, ale moc se mi to nepovedlo :)

      Vymazat
  7. Pokud jste četli i moje předchozí články, tak vás jistě nepřekvapí, že i rozměry této destičky jsou 12x6 cm. Destička obsahuje celkem 28 různých designů. Pokud by vás zajímalo, proč jsem si vybrala právě tuto destičku, tak o letošních prázdninách jsem si v Budapešťském Tropikáriu zamilovala rejnoky, a tak když jsem na této destičce uviděla rejnoka, tak jsem neváhala a musela jsem ji mít.
    best ecommerce website design company , best ecommerce development company , ecommerce app development company , ecommerce development company india

    OdpovědětVymazat