19. 1. 2017

Razítkovací destička na nehty


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila další z destiček z eshopu Born pretty store. Ještě mám v zásobě další dvě, takže se určitě můžete v nejbližší době těšit i na ně.


Destička má stejnou velikost jako ta předchozí s pejsky, tedy 12x6 cm a obsahuje celkem sedmnáct designů s takovými arabskými vzory. Tyto vzory se mi poslední dobou dost líbí, dokonce jsem si s nimi pořídila i pouzdro na mobil, tak jsem si říkala, že i na nehtech by mohly vypadat hezky.


Pomocí destičky jsem vytvořila tyto nehtíky.


Pokud chcete vědět jak na ně, tak můžete kouknout na toto video.




Celkově jsem s touto destičkou velmi spokojená stejně jako s tou předchozí. Designy jdou razítkem snadno nabrat a na nehtech vypadají pěkně. Konkrétně tuto destičku najdete zde. Pokud byste chtěli z tohoto eshopu něco objednávat, tak můžete využít můj slevový kód NIKX31 pro 10% slevu.

Líbí se vám tato destička? Zkoušeli jste někdy razítkování na nehty?

43 komentářů:

  1. Vypadá to nádherně, miluji takovýhle styl, jen mít tak pěkné nehty. Mě takhle dlouhé přírodní nehty dlouho nevydrží protože jezdím na koni a pracuji, takže se často stane že se mi kousek nehtu uštípne atd.. a to mám nehty celkově dost pevné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) já jsem měla dřív nehty taky v dost hrozném stavu, ale pravidelnou péčí se mi podařilo je posílit a málokdy se mi stane, že by se mi nějaký zlomil :)

      Vymazat
  2. tieto su tiež veľmi krásne:)),, perfektne sa ti to podarilo ja som to ešte neskúšala a ani nemám take pekne nechty, musím si nechať narásť ale mám ich také mäkké že sa mi same lámu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) no ono je potřeba, když jsou ty nehty už o něco delší na nich mít pořád lak, protože on je posiluje a bez něj se pak při sebemenším střetu s čímkoli zlomí :)

      Vymazat
  3. Tak tieto nechty vyzerajú skvelo! Každým článkom sa zlepšuješ, máš môj obdiv ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Tyjo! tak to vypadá naprosto božsky! já jsem měla jednu z Ebay a vůbec mi to nešlo :(. Juknu se na video,jestli jsem nedělala něco špatně. BEAUTYPUSINKA

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) určitě na něj koukni, ono to chce trošku praxe a kdyžtak ještě koukni na nějaká jiná videa na Youtube, kde mají různé tipy, jak na to :)

      Vymazat
  5. Tohle se ti povedlo, vypadá to velmi pěkně. :)
    Giveaway Saloos

    OdpovědětVymazat
  6. Really cool!
    I'm following you too :)
    http://goldbeautyyy.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak tieto razítkované veci naozaj obdivujem. Ja som si kúpila celú sadu na razítkovanie. Tak doštičky ako aj stierku a pečiatku. Dokonca aj stamping lak, avšak nejak mi to nejde. Sedela som nad tým hodinu a skúšala som, no stále nič a nič. Takže, neviem ako je to možné, ale vôbec to nešlo, z čoho som nesmierne sklamaná, keďže tie doštičky nie sú práve lacné. Preto ťa naozaj obdivujem, že ti to ide. Nechtíky sú inak naozaj krásne a veľmi sa mi páči aj samotná doštička :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) no ono to sice vypadá docela jednoduše, ale chce to trochu praxe a hlavně s každým razítkem se pracuje úplně jinak, u některých stačí když je na to přitlačíš a u jiných musíš zase jakoby rolovat tím razítkem přes to a celkově z některých destiček to jde nabrat snáz než z jiných, no a hlavní je to dělat všechno, co nejrychleji, protože jinak ti tam ten lak zaschne a pak už to nejde nabrat, kdyžtak zkus ještě kouknout na tohle video, kde máš různé tipy, jak na to :)

      Vymazat
  8. Krásny výtvor :) Brala by som aj ja ten razitkovač, možno si ho kúpim :)

    OdpovědětVymazat
  9. Amazing nails !
    I follow you :)

    everydayema.blogspot.ba

    OdpovědětVymazat
  10. No tak ale toto je dokonalé! To úplne oživí celé nechty a tá razítkovacia metóda sa mi veľmi páči. Si mi zasadila chrobáka do hlavy, veľmi som očarená :)

    OdpovědětVymazat
  11. Vždy obdivuji, jak si dokážeš vykouzlit nádherné nehtíky! Tyhle jsou opravdu boží! Jsi vážně šikulka! Také jsem měla podobné destičky, ale já na to nemám takové nervíky :D
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Moc děkuju :) no pro mě je to spíš taková relaxace :)

      Vymazat
  12. I like it!
    Follow you with G+ and GFC, and I hope, that you follow me too)
    http://beloglovskaya.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  13. Que placa maravilhosa!!!!
    Linda combinação
    Beijos

    OdpovědětVymazat