6. 1. 2017

Razítkovací destička na nehty s pejsky


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit razítkovací destičku na nehty s motivem psů ze stránky Born pretty store.




Předpokládám, že to o mně ještě nevíte, ale kromě mé záliby v tvorbě nehtů, líčení apod. patří mezi moje největší koníčky i výcvik psů. A vzhledem k tomu, že už jsem si několikrát chtěla na nehtech vytvořit pejsky, ale nebyla jsem si příliš jistá tím, že bych je dokázala nakreslit, tak po tom, co jsem tuto paletku uviděla bylo hned jasno.


Paletka je velká 12x6 cm a obsahuje celkem 33 různých designů.


S pomocí paletky jsem vytvořila nehty s pejsky metodou tzv. opačného razítkování. Pokud byste chtěli vědět, jak na to, tak dnes nebo zítra hodlám přidat na tyto nehty takový minitutoriál na svůj Instagram (@nikysbeauty).


Ještě i druhá ruka.


Celkově jsem s touto paletkou moc spokojená, designy jdou nabrat razítkem snadno a na nehtech vypadají hezky. Konkrétně tuto paletku můžete najít zde. Pokud byste si chtěli objednat něco z eshopu bornprettystore.com, tak můžete využít můj kód na 10% slevu NIKX31.

26 komentářů:

  1. jeeej to je nadherne, vždy som rozmýšľala ako sa davaju tie razitka na nechty a do teraz to neviem hrozne sa mi páči ten biely pes na prvej fotke ♥♥

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :) můžeš kouknou na další článek, tam jsem vložila i takový kraťoučký tutoriál :)

      Vymazat
  2. Tak to je úplne nádherné :) Ja mám aj doštičky aj stamping lak aj všetko čo k tomu potrebujem, ale nejak mi to nejde a vôbec nechápem prečo :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) no ono ze začátku je trošku složitější přijít, jak na to, ale určitě se ti to časem povede, chce to hlavně pracovat hodně rychle :)

      Vymazat
  3. Tohle je fakt nádherný :-) já taky ráda cvičím psy :-) a tyhle nehty vypadají skvěle, fakt originál, moc se ti to povedlo, jen tak dál.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Niki! :) Jakožto mého pravidelného čtenáře mám povinnost Ti oznámit, že můj blog přesídlil na jinou adresu! :) Více informací zjistíš na blogu původním - www.coffeewithdominique.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  5. To je boží! Z toho by se moje kamarádka zbláznila! Obdivuju Tě, jak si dokážeš vykouzlit takové nehtíky ♥
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  6. Great post dear!*_*

    https://twinklelittlstar.wordpress.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Tak to je hooodně super, na to bych neměla absolutně trpělivost! Poklona :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Tak ty jsou správné. Pejsky miluji, takže se mi tahle razítkovací destička moc líbí :)
    Inspiration by Linda

    OdpovědětVymazat