29. 10. 2016

Maska na Halloween


Ahoj, v dnešním článku bych Vám chtěla představit masku na Halloween, kterou jsem vytvořila na své sestře. Halloween už se blíží a i přesto, že v našich končinách se tento svátek neslaví, tak s různými halloweenskými maskami se touto dobou i u nás jako každý rok roztrhl pytel. Samotnou by mě asi chtít něco takového také vytvořit nenapadlo, ale když s návrhem přišla sestra, tak jsem si řekla proč ne. Ale vzhledem k tomu, že v této oblasti nejsem příliš kreativní, tak jsem ji požádala, aby si našla nějaké video podle kterého to budu dělat. No a výsledek už můžete posoudit sami.


naše předloha

Zkoušeli jste také už někdy nějakou halloweenskou masku?

36 komentářů:

  1. Myslím, že se ti to moc povedlo :) Já nikdy žádnou halloweenskou masku nezkoušela, na tohle nejsem moc šikovná, ale teď v listopadu po stužkování máme afterparty s tématem karneval, tak jsem přemýšlela, že bych zkusila jít za Harley Quinn a kdyby to vypadalo dobře, tak bych to mohla udělat i jako článek na blog, i když teda už bude po Halloweenu, no :)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  2. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

    OdpovědětVymazat
  3. Povedené! Já jsem nezkoušela nic, obdivovala jsem to spíše u ostatních :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  4. To je super a vzyerá to aj jednoducho :)

    OdpovědětVymazat
  5. great Halloween look. You did a really good job. :)
    xo
    Sauniya | Find Your Bliss ♡

    OdpovědětVymazat
  6. To je hezké! Já myslím, že se ti to moc povedlo ;)

    Oblíbenci za říjen 2016

    OdpovědětVymazat
  7. Opravdu moc povedené, Nikčo! :) Chtěla jsem letos vyzkoušet nějakou, asi se do toho pustím zítra odpoledne a podle toho jak to bude vypadat, výsledek případně zveřejním. Nicméně nebude to takové skvělé, jako od tebe. :)

    Měj se v lásce,
    Janet S. ( http://janetsonrisa.blogspot.com/ )

    OdpovědětVymazat
  8. je to super jednoduché :) ja mám vždy problém, akú masku si spraviť a nechcem si toho ani veľa dávať na tvár :) takže toto by bolo celkom vhodné :)

    OdpovědětVymazat
  9. Škoda že som na toto líčenie nenarazila skôr, mala by som inšpiráciu na Halloween! :D Vyzerá skvelo! :3

    OdpovědětVymazat
  10. Krásné a není to přehnané. Mě se moc líbí ty nakreslené linky :-) paráda. Já jsem nic na Halloween netvořila neboť jsem neměla náladu a nebaví mě tyhle pokusy potom odličovat, protože to kolikrát dá pěkně zabrat.

    OdpovědětVymazat
  11. Hezké, povedené :) Hodně obdivuju jak si s tím ostatní dokážou opravdu pohrát :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  12. To vypadá naprosto parádně! Mně na poslední halloweenskou party dělala make-up kamarádka. Měla to ale docela jednoduché. Šla jsem totiž za upírku, takže tam nebylo moc co vymýšlet. Můj kostým byl spíš o různých doplňcích. Jsem třeba hrozně ráda, že se mi na poslední chvíli povedlo sehnat takové ty kontaktní čočky barevné. Ty to vážně dotáhly k dokonalosti. :)

    OdpovědětVymazat
  13. Mas super. Trochu děsivá a creepy, ale vlastně to dává smysl. Já šel vloni taky za hororovou masku. Měli jsme akci v práci. Šel jsem za toho hrbatého z rodiny Adamsů. Teď si nevybavuji jméno. Myslím, že strýček Lester? No, nejsem si jistý. Měl jsem k tomu pánské zvyšující boty, které mi udělali trochu nahrbená záda. :)

    OdpovědětVymazat