4. 5. 2016

Vodopádový cop


Ahoj, v dnešním článku vám představím návod na jednoduchý vodopádový cop. Bude to takový kratší článek, vzhledem k tomu, že původně toto měl být jen základ účesu a chtěla jsem pokračovat, ale sestra měla čerstvě umyté vlasy, které hrozně elektrizovaly, takže jsme nakonec skončili u tohoto, ale pokud ještě nevíte jak na něj a zajímá vás to, tak určitě čtěte dále.

Postup:
1. Nejprve si vezmeme pramen vlasů, který si rozdělíme na tři části.


2. Začneme jako u klasického copu, spodní pramen překřížíme přes prostřední a vrchní taky přes prostřední. V dalším kroku, kdy budeme překřižovat spodní pramen, úplně pustíme spodní pramen a místo něho si vezmeme nový pramen, který překřížíme přes prostřední. Vrchní pramen nepouštíme, ale při křížení k němu přidáme vlasy jako např. u francouzského copu. Tento postup neustále opakujeme (vždy pustíme starý spodní pramen a místo něho použijeme nový a k vrchnímu přidáme vlasy).


3. Pleteme, jak dlouho chceme a pak už jen dokončíme klasickým copem.


Můžete skončit stejně jako já nebo udělat copy z obou stran a spojit je uprostřed nebo jakkoli vás napadne.


44 komentářů:

  1. Achhh, ja stále obdivujem ako to dokážeš s tými vlasmi, no nikdy nekomentujem, keďže ja sama som nešikovná v týchto veciach a ešte k tomu mám krátke vlasy, takže nemám ako skúšať tieto vlasové výtvory. Len som ti chcela zasa raz aspoň napísať, že si veľmi šikovná! A to o tých krásnych linkách na oči ani nehovorím♥

    OdpovědětVymazat
  2. Neskutečná krása! :) kéž bych se to někdy naučila, já dokážu maximálně tak obyč copánek nebo culík :D moc povedené :)

    Be Beautiful <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :) ono to není zase tak těžké, chce to jenom se do toho dostat :)

      Vymazat
  3. Jéj to je krásny účes:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  4. To je nádhera. Na někom bych ho dokázala uplést ale sama na sobě už ne. Vždy obdivuji ty slečny na youtube které si samy na sobě vytvoří mega těžké účesy bez ničí pomoci.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju :) no já jsem se právě dívala na ty videa a chtěla to vyzkoušet na sestře, ale ona nechtěla, a tak jsem to zkoušela sama na sobě a ono na tom vážně nic není, chce to jen vyzkoušet a nevzdát hned při prvním neúspěchu :)

      Vymazat
  5. Nádhera! Sice je návod jednoduchý, ale i tak mi to nejde :D Asi budu muset trénovat :D

    INKA blog – focení, líčení a cestování
    sleduj blog na facebooku

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky moc :) tak pak dej vědět, jestli už se ti zadařilo :D

      Vymazat
  6. Krásny účes, ja by som to nedokázala! ♥

    OdpovědětVymazat
  7. Wow...it look super amazing...thx for sharing honey...:-)

    OdpovědětVymazat
  8. Tenhle bych strašně chtěla umět, ale já se ho prostě nedokážu naučit, vždycky se mi to nějaká zamotá a ... nedopadne to :D.
    PS: na mém blogu právě probíhá giveaway, takže budu moc ráda, když se zapojíš :)
    CATAMOUNT Giveaway

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Možná to zkus třeba s mastnějšími vlasy, ony se pak tolik nemotají do sebe :)

      Vymazat
  9. To je krásné! Tento účes se mi moc líbí:) a celkově jakkoliv zapletené vlasy v copu:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  10. To je krásne. Často sledujem aj videá na youtube, nejaké návody na účesy, ale buď mi to tak vôbec nedrží ako v tom videu, alebo si to neviem urobiť. Napríklad zapletať si neviem sama, ani priberaný cop si neviem sama urobiť. Asi som mala byž chlapec. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) mě už zapletený cop začal fascinovat tak ve třinácti a ze začátku mi to taky vůbec nedrželo, ale ono je potřeba to hlavně hodně utahovat a nevzdávat to :D

      Vymazat
  11. Připojím se k ostatním a budu áchat nad tím, jak někdo něco takového dokáže.. Nepochopím.. Já jsem ráda, když si zvládnu učesat vlasy a nevykloubím si u toho rameno. :)

    OdpovědětVymazat
  12. moc pěkný účes! :) obdivuju tě, já bych to nezvládla :D

    OdpovědětVymazat
  13. Já jsem na účesy hroznej antitalent. Ikdyž většinou to svádim na vlasy, moje ruce za nic nemůžou :D
    Tohle vypadá suprově. Kolikrát, když najdu nějakej takovejhle fajn návod, říkám si, jak ráno vstanu o něco dřív, abych taky do práce jednou šla trochu kultivovaně.. No nakonec stejně akorát pětkrát vytípnu budík a odejdu tak, jak jsem se vzbudila. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To se mi taky občas stává, nebo si čtvrt hodiny pletu cop, pak se mi to nelíbí a odejdu s culíkem :D

      Vymazat
  14. Máš to fakt moc pěkné. Škoda jen, že mě teď po porodu začaly padat vlasy. Ale už jsem kontaktovala studio estetické medicíny Brno a uvidíme, co s tím půjde dělat. Protože běžné přípravky od kadeřníka mi na to bohužel nezabírají. :-) Takže uvidíme a třeba budu mít taky na Vánoce takové copy. :-)

    OdpovědětVymazat