20. 4. 2016

Karin Herzog Professional Cleansing


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit svůj názor na Professional Cleansing gel od švýcarské značky Karin Herzog.


Předpokládám, že o značce i produktu jste slyšeli nebo četli už mnoho, a tak pro vás tato recenze asi nebude příliš přínosná, ale třeba vás bude zajímat i můj názor. Nejspíš se tedy ptáte, proč jsem nabídku na testování přijala a odpověď je vcelku jednoduchá. Vzhledem k tomu, že ve své péči o pleť používám především produkty z drogerie, tak jsem byla zvědavá, jak fungují produkty i z trochu jiné cenové kategorie a celkově mě i nadchla vidina toho, že dopřeji své pleti také něco lepšího.


Gel má pěkný černozlatý obal, ale jak už mi dochází, tak je takový zmáčklejší a na fotkách se mi na něm docela zvláštně odráží světlo. Měl být 2v1 odstraňovat makeup a zároveň čistit pleť. Také by měl být použitelný pro všechny typy pleti.


Na zadní straně se dozvíme, jak krém používat čili nabereme si množství lískového ořechu, zahřejeme mezi prsty, vmasírujeme do pleti a poté setřeme vatovým tampónkem. V případě, že bych používala uvedené množství, tak si myslím, že bych gel použila tak pětkrát, takže jsem ho používala méně, i když je pravda, že jednou jsem si toho nabrala víc a s výsledkem jsem byla mnohem spokojenější. Je potřeba ho opravdu pořádně zahřát mezi prsty, protože má docela tuhou konzistenci a bez toho se nanáší dost špatně. Odstraňování vatovým tampónkem jsem zkusila jenom jednou a byl to boj, tak jsem si postupně vytvořila svůj vlastní způsob, kdy jsem se ho snažila smít vodou a nakonec ještě setřela pomocí micelárky.


Pokud jsem si s ním chtěla odstranit makeup a nepoužila jsem ho tolik, tak mi pleť nikdy stoprocentně neodlíčil. Později jsem ho začala používat jenom ráno, kdy jsem nepotřebovala odstranit makeup, ale spíš pleť vyčistit a vyživit. Na to se mi poměrně osvědčil, po použití jsem měla vždycky takový vyživenější pocit a zároveň pleť hezky zhydratoval.


Celkově mám z něho docela rozpačité pocity, na samotné odstranění makeupu bych ho moc nedoporučila. Na čištění pleti mi zase docela vyhovoval, ale za tu cenu jsem od něj rozhodně čekala víc.

23 komentářů:

  1. Vyzerá naozaj úžasne a zaujímavo. Je škoda, že na odstraňovaniu make-upu nie je úplne vhodný. Ja osobne používam odličovač Oligoderme, ktorý mi celkom vyhovuje. Na druhá stranu je super, že ti na čistenie pleti vyhovoval. Ja som doposiaľ nebola spokojná so žiadným prípravkom na čistenie pleti a tak som si kúpila prístroj, ktorý mi celkom vyhovuje.

    www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky používám takový přístroj, jen mi teď došly baterky :D

      Vymazat
  2. Z krému jsem měla také rozpačité pocity. Měla jsem pletový krém a moc teda nevoněl. Asi bych do této značky neinvestovala

    OdpovědětVymazat
  3. Vypadá opravdu zajímavě podle fotek, ale než člověk začne číst článek. Děkuji za recenzi :) Aspoň vím, co nekupovat :)

    INKA blog

    Zvu tebe a tvé čtenářky na soutěž (končí 31.4.)
    INKA blog soutěž o 5 kosmetických cen

    OdpovědětVymazat
  4. Fabulous review. Loved your detailed post.

    OdpovědětVymazat
  5. Neviem prečo, ale tejto značne neviem prísť na chuť :D Inak, skvelá recenzia! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Je pravda že mě kolikrát ty drahé věci i zklamou, Například všemi oblíbená Bioderma mě zklamala a to hned třemi produkty, takže ne vždy je to o penězích. Když jsem se koukala kolik tenhle přípravek stojí peněz tak za to to opravdu nestojí.

    OdpovědětVymazat
  7. Také jsem měla možnost vyzkoušet a je mi líto, že už mi došel. Byl skvělý jen ta vysoká cena mě odrazuje .. :(

    The Word of Makeup

    OdpovědětVymazat
  8. Vyzerá to naozaj super! :) túto značku zatiaľ nepoznám.

    OdpovědětVymazat
  9. Na to kolik stojí, mi podle tvé recenze přijde dost zbytečné ho kupovat. Když už dávám peníze za nějaký lepší produkt, chci aby fungoval. Každopádně díky za recenzi :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nemáš zač :) já bych si ho znovu nekoupila asi ani za třetinu té ceny :)

      Vymazat
  10. Já jsem od této značky měla možnost vyzkoušet peeling a byla jsem s ním moc spokojená :) Každému holt vyhovuje něco jiného :)

    Zve Tě na mojí giveaway!
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  11. Vyzerá super, len ja na gely veľmi nie som...

    Daniela

    OdpovědětVymazat
  12. Na první pohled jsem myslela, že je to ta maska na odstraňování pórů. :D Má to zvláštní konzistenci, ale jak říkáš, na čištění by to mohlo být fajn :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D no zrovna nedávno jsem si zkoušela podle nějakého videa vytvořit DIY masku na odstraňování pórů z vaječných bílků a vážně to fungovalo :)

      Vymazat