27. 4. 2016

Avon 3D Plumping rtěnky


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila rtěnky 3D Plumping od Avonu, které jsem měla možnost vyzkoušet v rámci výzvy na Blogerky.cz.

Jak jsem již zmínila zúčastnila jsem se výzvy o matné rtěnky. Už dříve jsem na ně slyšela samou chválu, a tak jsem byla velmi šťastná, když mě vybrali. Rtěnky mi přišly asi po dvou měsících, což jsem i čekala, ale co mě opravdu překvapilo bylo to, že mi přišel úpně jiný typ rtěnek. Ze začátku jsem byla vážně zklamaná, ale později mi přišel omluvný email, který mě poměrně uklidnil.


Obal mě nijak neoslovil je takový jednoduchý stříbrný, ale některé z vás možná ocení průhledné víčko přes které lze určit odstín rtěnky. Na výběr máte z velkého množství odstínů. Rtěnky by měly vytvářet efekt plnějších rtů a mají ochranný faktor SPF 15.


MAD FOR MAUVE


Jako první vám představím tento krásný odstín lehce do fialova s trochou hnědé. Musím uznat, že ten se mi opravdu hodně líbí a oblíbila jsem si ho na denní nošení. Bohužel z nich vydrží nejkratší dobu a po jídle zůstane jen po okrajích rtů. Kryje krásně už v první vrstvě.


HOT PANTS


Další odstín je takový výrazný něco mezi růžovou a červenou (ve skutečnosti je o něco málo víc do červena než ne fotkách). U těchto dvou dalších odstínů mám bohužel trochu problém s tím, že jsou docela dost výrazné a ještě k tomu mi vůbec nesluší. Jinak na rtech vydrží podstatně déle než předešlý odstín a také kryje hned v první vrstrvě.


DIVINE WINE


Posledním odstínem je tento vínový. Jak už jsem zmínila není úplně mým šálkem kávy, ale zkoušela si ho sestra a jí slušel a nevypadal na ní ani tak výrazně. Taktéž je skvěle pigmentovaný.


Kdybych to měla shrnout, tak jsem si opravdu zamilovala odstín Mad for Mauve, ostatní dva bohužel nejspíš neunosím. Výdrž je spíše slabší, ale zato jsou všechny krásně pigmentované. Nějakého efektu plnějších rtů jsem si nevšimla.

Zkoušeli jste tyto rtěnky? Líbí se vám odstíny?

25 komentářů:

  1. Rúž ma veľmi peknú farbu. Ten nižšie je podľa mňa ale oveľa krajší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Majú krásne odtiene:)
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.sk

    OdpovědětVymazat
  3. Odstíny se mi moc líbí, první ti moc sluší. I na mě občas některé moc výrazné odstíny nevypadají nejlépe. Komplikace s doručováním věcí na webu Blogerky.cz už se mi taky stalo že daná věc mi přišla až po 3 měsících s tím že jsem se musela ještě ozvat jinak by na mě zapomněli. Myslím si že tyto rtěnky jsou srovnatelné s ostatními značkami a neřekla bych že by byli něčím výjimečné.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si právě po přečtení tvého článku říkala, že když mi přijdou do tří měsíců, tak je to v pohodě, ale že mi přijde něco jiného jsem vážně nečekala :)

      Vymazat
  4. Všechny bych brala. Mají hezký odstín, který se prostě dá nosit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak za mě ty dva ne, ale věřím že je někdo jiný klidně unosí :)

      Vymazat
  5. These shades are all lovely and perfect for Spring!

    OdpovědětVymazat
  6. Krásné fotky! Mě se nejvíc líbí první dva odstíny.
    Beauty by K. - zvu tě na soutěž

    OdpovědětVymazat
  7. Pěkné barvičky, Avon rtěnky mám ráda jsou skvělé a za pár korun. A o těchto je chvály všude.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem od nich zatím žádné jiné nezkoušela, ale většinou v katalozích obdivuji jejich velký výběr odstínů :)

      Vymazat
  8. Náhodou, mne sa veľmi zapáčili. Krásne odtiene :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak mně jde spíš o to, že mi nesluší než, že by se mi nelíbily, ale neříkám, že nemohou slušet a líbit se někomu jinému :)

      Vymazat
  9. Musím říct, že jediné rtěnky které mi od Avonu sedí, jsou právě ty matné. První dva odstíny jsou ale moc pěkné. Třetí není můj šálek kávy. :)

    OdpovědětVymazat
  10. charming colors! thanks for sharing!

    Lyosha
    Inside and Outside Blog
    P.S. would you like to follow each other?

    OdpovědětVymazat
  11. tie odtiene sú krásne ♥

    Mám nový blog bola by som rada ak by si ho navštívila ;)

    OdpovědětVymazat
  12. Všechny tři odstíny jsou krásné, nejvíc se mi líbí asi ten poslední :)

    Na mém blogu právě probíhá giveaway, budu ráda, když se zúčastníš :)
    Giveaway

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat