9. 4. 2016

5 v 1 čistící masážní stroj na obličej


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit tento čistící a masážní přístroj ze stránky postovnezdarma.cz


Dlouho mě lákalo si pořídit nějaký ten čistící kartáček na obličej, ale vždycky mě odradila ta cena. Potom mi ale byla nabídnuta spolupráce s postovnezdarma a když jsem na jejich stránce uviděla tohohle krasavce, tak jsem neodolala, ale i normálně je tento přístroj výrazně levnější než ostatní, stojí kolem 300 Kč.


Teď už přejdu k obsahu balení, ve kterém najdete samotný přístroj a pět výměnných hlavic. Každého v první chvíli asi zajímá, na co se která hlavice používá, ale to se z návodu, pokud neovládáte Čínštinu, bohužel nedozvíte. Vtipnou shodou náhod je sice to, že přesně v ten den, kdy mi to přišlo, jsme měli ve škole v rámci jakéhosi projektu čínského studenta, který nám vyprávěl něco o Číně a zároveň se nás i snažil naučit, jak se orientovat v čínském písmu, ale bohužel ne do takové míry, abych si mohla počíst na krabičce. Nakonec jsem využila překladače v mobilu, který to sice nepřeložil úplně dokonale, ale lepší než nic.


Přístoj sám o sobě je poměrně malý (13 x 4,7cm), takže je skvělý i na cesty a zároveň padne i hezky do ruky. Funguje na baterky a má dvě regulace rychlosti.


Tato první hlavice se používá na čištění obličeje. Používala jsem ji každý den na vyčištění obličeje a čistí se s ní dobře, ale je trošku drsnější, takže pokud máte jemnější pleť, tak pro vás asi moc nebude a nebo jenom pro použití jednou za čas. Přes zimu se mi trochu vysušila pleť a na některých místech mi začala i šupinkovatět a tento kartáček mě toho zbavil, takže za to má ode mě velké plus.


Tato další hlavice je na masáž obličeje. Má takové otáčivé kolečka, které krásně chladí a celkově je to na obličeji opravdu příjemné. Jinak jenom tak pro zasmání překladač mi to přeložil jako „masáž hubený obličej účinek“, takže to má možná mít i nějaké odtučňovací účinky.


Tato hlavice je na odstranění mrtvé a zrohovatělé kůže. U této hlavice mě ze začátku ani nenapadlo ji použít na obličej, ale pak jsem zjistila, že není čeho se bát, protože na pleti  není nijak nepříjemná a pleť krásně zjemní.


Tuto hlavici jsem používala asi nejméně podle překladu by měla být určena k masáži očí a možná by se také dala použít i k nějakému čištění pro citlivější pleť.


A poslední hlavice by měla být na absorbování mastnoty. Já mám sklon spíš k mastné pleti, a tak jsem tuto houbičku zkoušela hned po ránu před nalíčením a opravdu se po jejím použití pleť o dost méně leskla.

Celkově si myslím, že za tu cenu je to opravdu skvělý produkt a rozhodně bych vám ho doporučila.

Máte zkušenosti s nějakými čistícími kartáčky?

37 komentářů:

  1. Nemám žiadne skúsenosti s niečím takýmto, ale vyzerá to celkom dobre. :) Skvelá recenzia.

    OdpovědětVymazat
  2. Vymenne hlavice vypadaji zajimave, ja mam kartacek od Lirene, ktery vypada skoro stejne, ale je u nej jen ten klasicky kartacek + navic jedna masazni hlavice :-)
    Lovely imperfections

    OdpovědětVymazat
  3. Takové nástavce zatím neznám, určitě je to zajímavé a zase něco nového. Mám svůj kartáček se štětinkami a je super.

    OdpovědětVymazat
  4. Great review sweetheart...thx for sharing!

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělá recenze. S podobnými kartáčky zkušenost nemám ale tento tvůj se mi moc líbí. I bych si ho koupila, jenom kdyby byl do sítě nebo na nějaké jiné nabíjení jenom ne na baterky, vím jak u mě věci na baterky končí.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji :) mně právě i docela vyhovuje, že je to na baterky :)

      Vymazat
  6. Já jsem si tohle kdysi koupila z ebay a byl to horor.. Tak jsem si koupila Clarisonic a byl to úplně stejný horor :-D... Některým typům pleti očividně čistící kartáčky na pleť nesedí a že hraní jestli stojí stovku, nebo třeba čtyři tisíce. Každopádně zajímavá recenze! :-)

    OdpovědětVymazat
  7. Páni, vůbec jsem nevěděla, že existuje tolik nástavců :) Každopádně věřím tomu, že to je skvělý a užitečný přístroj :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Já jsem na něj už několikrát koukala na Ali, ale upřímně jsem z něj vždy měla dost velký respekt, přece jenom, jak je to elektronika z Číny, tak jsem k tomu měla hodně velký respekt, ale ono upřímně, co dneska není z Asie, že... :D Já mám nakonec kartáček od Remingtonu a jsem moc spokojená, ale je fajn, že i tento odvede skvělou práci a jsi spokojená :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ze začátku mě ty čínské znaky taky trochu odrazovaly, ale pak jsem sebrala odvahu a jsem spokojená :)

      Vymazat
  9. Má skvelú cenu :) Ja som vždy niečo takéto chcela mať doma, musím sa na to pozrieť :)

    OdpovědětVymazat
  10. Videla som ho už niekoľkokrát a vyzerá veľmi zaujímavo ! :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  11. Už by som naozaj rada vyskúšala takúto kefku :D Je za ozaj skvelú cenu, pravdepodobne si ju objednám :)

    OdpovědětVymazat
  12. Vypadá moc dobře, ráda bych také nějaký takový produkt vyzkoušela, ale ty ceny no :/ No a co se týče překladačů,tak někdy co přeloží je opravdu sranda :D

    ROSEMDIARY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty ceny jsou opravdu vysoké, ale pokud ti nevadí, že to není žádná lepší značka, tak si myslím, že i tento levnější splní svou funkci dobře :)

      Vymazat
  13. Mám úplně stejný, akorát jsem ho objednávala z ali a je super :)

    Simply Janet

    OdpovědětVymazat
  14. Vyzerá to celkom fajn, zatiaľ som ešte žiadne takéto čistiace kartáče neskúšala :)
    CAROLINE

    OdpovědětVymazat
  15. Už jsem o tom u pár blogerek četla i pár videí jsem viděla a celkem mě to nadchlo:D:) takže to nejspíš vyzkouším:)
    FASSHION MIND

    OdpovědětVymazat
  16. Veľmi sa mi páči, že si našla takýto masážny stroj za úžasnú cenu a čo sa týka kvality, k cene je viac ako prijateľná :)

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s 2ma GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  17. Vypadá fajn, ale z některých těch nástavců bych měla respekt asi :D Vypadají dost drsně.

    Ili Libertad

    OdpovědětVymazat
  18. Tak to bych potřebovala :) Vypadá dobře, časem se po tom určitě poohlédnu :)
    Meet My Lovely World

    OdpovědětVymazat
  19. Podobný produkt vidím poprvé - nebo spíš poprvé, že by ho někdo opravdu používal. Asi bych na to neměla odvahu - některé hlavice mi trochu připomínají brousící nástroje na železo :D :D

    INKA blog

    Zvu tebe a tvé čtenářky na soutěž o kosmetiku MeMeMe

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D já jsem si nejdřív myslela, že je to na paty, ale pak jsem se někde dočetla, že to používají na obličej, a tak jsem to vyzkoušela a nic se mi nestalo :)

      Vymazat