30. 12. 2015

Zapletený cop ze dvou copů


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla ukázat návod na to, jak jednoduše vytvořit cop ze dvou různých druhů copu.

Postup:
1. Na straně hlavy s více vlasy si oddělím vlasy od pěšinky k uchu od zbytku vlasů.
2. Od začátku pěšinky začnu plést klasicky zapletený (francouzský) cop (rozdělím vlasy na tři části a pletu vždy střídavě pravý a levý pramen přes prostřední a pokaždé k nim přidám nové vlasy ze stejné strany, z které beru pramen). Dopletu ho po celé naší připravené části vlasů a zafixuji gumičkou.


3. Vezmu zbylé vlasy a dám je všechny na stejnou stranu, kde máme cop.
4. Sundám gumičku z copu, dávám pozor, aby se mi nerozpletl a přidám ho ke zbylým vlasům. Všechny vlasy rozdělím na polovinu a začnu plést rybí cop (z vnější strany jedné poloviny vezmu malý pramínek a přidám ho k vnitřní straně druhé poloviny, stejný postup opakuji i na druhé straně, takto pokračuji až do konce).


5. Nakonec už jenom dopletu rybí cop a zafixuji ho gumičkou.




19 komentářů:

  1. Great job! Really interesting post...thx for sharing! xx

    OdpovědětVymazat
  2. ten účes vyzerá úžasne!:)

    P.S: Chcela by som ťa poprosiť, či by si sa neskočila pozrieť na blog mojej sesternici: partofnicol.blogspot.sk, je ešte len začínajúca blogerka a veľmi by ju potešila tvoja návšteva :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tak na tohle asi nejsem dost šikovná, nezvládám si zaplést asi klasícký francouzský cop :D

    Janina
    bloggopis.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Vyzerá to veľmi dobre :) Len škoda, že ja som na vlastné vlasové účesy antitalent.

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Super účes! Škoda, že už nemám dlouhé vlasy, hned bych ho vyzkoušela :)

    OdpovědětVymazat
  6. Od začátku pěšinky začnu plést klasicky zapletený (francouzský) cop (rozdělím vlasy na tři části a pletu vždy střídavě pravý a levý pramen přes prostřední a pokaždé k nim přidám nové vlasy ze stejné strany, z které beru pramen). Dopletu ho po celé naší připravené části vlasů a zafixuji gumičkou. sewing factory , sewing of ladies suits , sewing expert , sewing factory near me , lawn suits , pakistani lawn suits , pakistani lawn , buy pakistani lawn suits online , pakistani lawn suits online , pakistani lawn suits online sale

    OdpovědětVymazat