28. 12. 2015

Štětec M52 Petra Lovely Hair


Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila Round top štětec M52 od Petry Lovely Hair. Už delší dobu jsem toužila po nějakém lepším štětci na makeup a vzhledem k tomu, že patřím mezi Petiny fanoušky jsem se nakonec rozhodla pro tohohle krasavce.




Vzhledově se mi štětec moc líbí. Má dřevěnou rukojeť bílé barvy se stříbrným nápisem a je opravdu dost dlouhý, zatím jsem měla zkušenost jenom s menšími štětci a občas se mi stane, že si stoupnu moc blízko k zrcadlu a ťuknu do něj štětcem.


Rukojeť je hezky mohutná, dobře se mi drží v ruce. Štětinky má hnědé a bílé na vrchu, což mi trochu vadí, protože na něm jde hned vidět špína, ale vzhledem, že to hezky ladí k celkovému designu štětce, tak to nějak překousnu.


Štětec mám už asi dva měsíce a zatím mi z něj nevypadla žádná štětinka. Čistím ho čističem na štětce od Ebelin a zatím se mi ho podařilo vždycky dokonale vyčistit.


Štětinky jsou střižené do kulata a mají takový menší průměr, což mi vyhovuje, protože se s ním jde hezky dostat i pod oči nebo na jiná hůře přístupná místa, ale zároveň se s ním nalíčím poměrně rychle.


Štětec je opravdu hodně hustý a pevně drží svůj tvar. Používám ho většinou na zapracování korektoru na což je vážně super a zlepší krytí i málo krycím korektorům. Vzhledem k jeho pevnému tvaru je podle mě skvělý i na konturování lícních kostí.


Peťa v oficiálním popise uvádí i použití na pudr, ale na to se podle mě moc nehodí.



Celkově jsem s tímto štětcem moc spokojená. Vyhovuje mi jak velikost štětin, tak i jejich tvar. Se štětcem se mi dobře pracuje a líbí se mi jak zapracovává makeup i korektor. Určitě bych ho doporučila všem, kteří o jeho koupi uvažují.


A co vy, zkoušeli už jste nějaký štětec od Peti nebo se na ně chystáte?

18 komentářů:

  1. Péťu mám moc ráda a ty štětce vypadají vážně moc dobře, ještě ale žádný nemám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Štetec vyzerá super a veru zišiel by sa mi nejaký!
    http://vsetko-co-mam-rada-by-vaja.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Great review sweetheart...thx for sharing!

    OdpovědětVymazat
  4. Twnto štetec je naozaj krásny. Prednedávnom som si jeden na lícenku kúpila ak ka. Tento vyzerá ale veľmi pekne, pretože je krásny čierno biely :)

    Pozývam teba aj tvojich čitateľov na moju extra MEGA GIVEAWAY (4 súťaže v 1) v ktorej si môžeš zasúťažiť o poukážky ale aj o viac ako 40 pruduktov z kozmetiky, knihy či šperky

    OdpovědětVymazat
  5. Biela vyzera super, ale z praktickych dovodov by som si skor vybrala ciernu variantu :-)
    |Kaviareň u mačky|

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně přijde, že spíš většinou zapatlám tu střírnou část než tu rukojeť :D

      Vymazat
  6. Ten štetec je nádherný :)
    www.vanesasworld.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  7. Krásny je mne sa hrozne páčia ale keď snimi neviem velmi pracovať tak by mi bol celkom zbytočný, aj tá rúčka je dokonale vypracovaná proste luxus:)

    OdpovědětVymazat
  8. Pravda, Petra má nádherné štětce i nové paletky. :) Super.

    OdpovědětVymazat
  9. Péťa má moc pěkné štětce, ale zamilovala jsem se do těch od Zoevy, tak musím šetřit :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, ty jsou taky super, ale mně by těch peněz bylo asi líto :)

      Vymazat
  10. Ahoj, v dnešním článku bych vám ráda představila Round top štětec M52 od Petry Lovely Hair. Už delší dobu jsem toužila po nějakém lepším štětci na makeup a vzhledem k tomu, že patřím mezi Petiny fanoušky jsem se nakonec rozhodla pro tohohle krasavce. lawn cotton suits , pakistani lawn suits for sale , pakistani lawn suits online shopping , lawn suits online , pakistani lawn suits price , pakistani lawn dress , pakistani cotton suits , designer lawn suits online , pakistani lawn suits wholesale , lawn suits sale

    OdpovědětVymazat