8. 11. 2015

Astor Perfect Stay Concealer


Ahoj, v dnešním článku bych vám chtěla představit korektor Perfect Stay od Astoru. Koupila jsem si ho asi před dvěma měsíci a mám ho v odstínu 002 Sand, což je ten tmavší odstín, ale jsem ráda, že jsem si pořídila právě tento, protože i on je hodně světlý.


Vzhledem k tomu, že mám ráda tekuté korektory, tak mě tento opravdu lákal, ale upřímně řečeno s ním moc spokojená nejsem. Korektor si pořizuji především na kruhy pod očima, které nemám až tak výrazné a na drobné nedokonalosti. Kruhy pod očima mi zakryje docela dobře, ale co se nedokonalostí týče tak tam už je to horší.


Má takový klasický aplikátor, který mi vyhovuje. Korektor se s ním nanáší dobře. Na obličeji korektor vydrží v pořádku skoro celý den. Díky své světlosti je super i na projasnění.


Celkově mám z tohoto korektoru takové rozporuplné pocity. Na projasnění a zakrytí kruhů pod očima mi vyhovuje, i když pokud má někdo tmavší kruhy tak bych mu ho nedoporučila, ale přece jenom to krytí je opravdu slabé. Znovu už bych si ho asi nekoupila. Mám jiné favority jako například Match Perfection od Rimmelu.


Zkoušeli už jste tento korektor? Jaký je váš oblíbený?

26 komentářů:

  1. Myslím, že práve tento korektor sme donedávna mali doma aj my a musím povedať, že bol celkom fajn :) A ako tak pozerám, prekryl celkom dobre!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Celkem dobře asi ano, ale myslím si, že za podobnou cenu seženeš i lepší korektory :)

      Vymazat
  2. Na tenhle jsem v drogerce koukala, bohužel byl moc světlý :/ :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
  3. z avonu som mala podobný korektor s takym istym aplikatorom a nepouživam ho lebo čo naozaj treba nezakryje

    OdpovědětVymazat
  4. Tento korektor používám a je opravdu jen na kruhy pod očima. Líbí se mi jeho efekt a že nazalézá do vrásek. Ale asi existují i lepší :-)

    OdpovědětVymazat
  5. Môj najoblúbenešjí je tuhý korektor od Catrice, na ktorý nájdeš aj recenziu na mojom blogu:) tiež korektory od Avonu sú veľmi dobré:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem taky spokojená s Match Perfection od Rimmelu :) Nad tímhle jsem přemýšlela, ale díky tvé recenzi zůstanu u svého oblíbence..:)
    LoLa

    OdpovědětVymazat
  7. Moja mama ho má, ja mám radšej tuhý korektor od Essence :)

    OdpovědětVymazat
  8. Chtěla jsem si ho také pořídit, ale potom když jsem si ho vyzkoušela, tak přesně jak píšeš, na kruhy pod očima je fajn, ale jinak za nic nestojí :(

    OdpovědětVymazat
  9. Já mám korektor od Dioru, naprosto peckovej :-) Předtím jsem měla od Sephory a od Rimmelu, jen už nevím jaký :-) Mě a mým kamarádům kruhům sedne máloco, korektor musí být vážně hodně krycí a světloučký, abych aspoň trošku ty pytle pod očima zakryla, takže tenhle by asi neměl úplně cenu :-)

    www.since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To určitě ne :) já se teď chystám na tekutý Camouflage od Catrice :)

      Vymazat
  10. Já mám korektor od Dioru, naprosto peckovej :-) Předtím jsem měla od Sephory a od Rimmelu, jen už nevím jaký :-) Mě a mým kamarádům kruhům sedne máloco, korektor musí být vážně hodně krycí a světloučký, abych aspoň trošku ty pytle pod očima zakryla, takže tenhle by asi neměl úplně cenu :-)

    www.since-2015.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Tento korektor jsem nezkoušela a asi bych si ho po zkouknutí tohoto článku nekoupila :) taky si myslím, že jsou lepší korektory :)
    Nicole
    Soulmates.cz

    OdpovědětVymazat
  12. I just had an operation so i’ve slept for literally three weeks and i’m having so much fun catching up on your content!! xxx



    Pink Sleep In roller Review

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Thank you for your lovely comment :) I´m glad that you´re healthy :)

      Vymazat
  13. Já mám tento korektor v tom světlejším odstínu a je pravdu, že je i na mě opravdu hodně světlý, což je co říct, protože jsem bledule, ale jsem s ním spokojená. Je pravda, že pupínky nezakryje, takže ho na to vůbec nepoužívám, ale každý den ho používám na kruhy pod očima a projasnění. Na tohle mi přijde vážně skvělý a řekla bych, že i dlouho vydrží. Jedno balení mám od září a pořád v něm je dost korektorku, ale pro jistotu jsem si koupila už druhé balení :)

    OdpovědětVymazat
  14. Vzhledem k tomu, že mám ráda tekuté korektory, tak mě tento opravdu lákal, ale upřímně řečeno s ním moc spokojená nejsem. Korektor si pořizuji především na kruhy pod očima, které nemám až tak výrazné a na drobné nedokonalosti. Kruhy pod očima mi zakryje docela dobře, ale co se nedokonalostí týče tak tam už je to horší. gul ahmed lawn , lawn suits online shopping , lawn dresses online , pakistani designer lawn suits , pakistani cotton suits online , lawn collection , lawn suit design , new lawn collection , unstitched suits pakistani , lawn suits with prices

    OdpovědětVymazat