6. 10. 2015

Mé oblíbené youtuberky 2

Ahoj, vzhledem k tomu, že mám docela hodně oblíbených youtuberek, jsem se rozhodla, dalších šest zástupkyň. První díl můžete najít zde. Youtuberky zase rozdělím do třech kategorií, o které s zajímám a o kterých je tento blog.

KOSMETIKA

Kaushal beauty

Tuto youtuberku jsem objevila teprve nedávno, ale má opravdu nádherné líčení. Kromě líčení můžete na jejím kanále najít i různé tutoriály např. na linku nebo konturování.


 


Pausa para feminices por Bruna Tavares 

Jako další jsem vybrala tuto youtuberku, jejíž líčení vypadá prostě dokonale. Zároveň vytváří i líčení podle celebrit a její videa jsou vždy skvěle upravená a hlavně má krásné intro. Také má svůj blog, kterému sice nerozumím, protože je v portugalštině, ale má tam naprosto úžasné fotky ať už produktů nebo líčení, které jsou pro mě svou kvalitou rozhodně velmi inspirující. 



ÚČESY

Confession of a Hairstylist

První youtuberkou z kategorie účesy je tato kadeřnice, která vytváří účesy na různých slečnách. Její účesy vždy vypadají naprosto dokonale a složitě, ale většinou záhy zjistíte, že na nich nic tak složitého není.
                  

 


 MakeupWearables Hairstyles

Tato youtuberka má nádherné dlouhé vlasy, na kterých vytváří jak jednoduché účesy vhodné do školy, tak i složitější plesové. 


 NEHTY

Cute polish 

Na jejím kanále můžete najít tutoriály na různé hravé kreativní nail arty a nebo návody jak opravit zlomený nehet. 



 Caja nails

Další kanál, na kterém můžete najít spoustu krásných inspirací na nail arty.


A jaké jsou vaše oblíbené youtuberky?


30 komentářů:

  1. Ja osobn youtuberky nejak nepozerám. Ak hľadám určitý make-up, vždy zadám do vyhľadávania v YT no nie, že.by som pozerala.nejakú konkrétnu.

    Www.co-je-dobre-to-musim-mat.blogspot.sk aktuálne i s novou GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si spíš projíždím odběry a kouknu se jenom na to, co mě nějak zaujme :)

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že jsi nevybrala ty české :) oproti těm zahraničním mi to přijde jako výsměch... já žádné nesleduji, spíše občas nějaké vlasové editoriály a musím říct, že jsou fakt šikovné :)
    www.getmovincz.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vlasové tutoriály taky patří k mým nejoblíbenějším :)

      Vymazat
  3. Miluju tutoriály na účesy! Prostě miluju, kolikrát jsem si to pouštěla, když jsem měla krátké vlasy a říkala "omg! do záložek až budu mít dlouhý vlasy" nikdy jsem to nevyzkoušela :D abych pravdu řekla :DDD a to už mám dlouhé vlasy, ale vždycky se bojím, že v tom budu vypadat divně :D
    ladycaterpillar

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já to prostě vždycky zkouším a někdy se to povede :D hlavně miluju ten pocit, když se ostatní na ten účes obdivně koukají a ptají se mě, jak jsem to udělala :D

      Vymazat
  4. Youtubery také moc ráda sleduji, mám strašně ráda Zoellu a Alfieho, skvělá kvalita videí a jejich vlogy jsou super :)
    The Colorful Blog

    OdpovědětVymazat
  5. Já sleduju spíše ty české, ale dobré tipy :)
    Denisse Beauty

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Díky :) já se na nějaké české taky občas kouknu, ale ráda si procvičuji angličtinu :)

      Vymazat
  6. Nikoho z nich neznám, ale na nějaká jejich videa kouknu :) určitě na ty s tutoriály na lakování nehtů :)
    http://hollychicc.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  7. Nikoho neznám, takže pro mě rozhodně super inspirace, díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  8. super inspirace, já koukám spíš na české!

    OdpovědětVymazat
  9. Tak tyhle moc neznám. :) Spíše sleduji české :D Ale zajímavé tipy. :)

    OdpovědětVymazat
  10. Nepoznám žiadneho/ žiadnu z týchto youtuberov, ale rada si ich pozriem :) Ja sledujem skôr české, ale to tiež len občas, keď ma chytí nálada :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Určitě se na ně koukni :) mě sledování zahraničních youtuberů přijde jako skvělá kombinace zábavy a potrénování angličtiny :)

      Vymazat
  11. Jako další jsem vybrala tuto youtuberku, jejíž líčení vypadá prostě dokonale. Zároveň vytváří i líčení podle celebrit a její videa jsou vždy skvěle upravená a hlavně má krásné intro. Také má svůj blog, kterému sice nerozumím, protože je v portugalštině, ale má tam naprosto úžasné fotky ať už produktů nebo líčení, které jsou pro mě svou kvalitou rozhodně velmi inspirující. lawn salwar kameez , ladies lawn suits , pakistani lawn collection , pakistani suits online , embroidered lawn suits , pakistani suits , lown dress , pakistani printed suits , pakistani lawn suits with chiffon dupatta , lawn clothes

    OdpovědětVymazat