20. 6. 2016

Latexová ochrana kůžičky


Ahoj, v dnešním článku  bych vám chtěla představit latexovou ochranu kůžičky ze stránky postovne zdarma.cz.


Určitě už jste viděli na Instagramu nebo Youtube, jak si nanesli kolem nehtu jakousi tekutinu a pak ji jednoduše stáhly bez zbytečného zašpinění kůžičky nebo i prstu. A toto je právě ono, nevím, jestli vás to láka taky vyzkoušet, jako to lákalo mě, ale pokud o tom alespoň přemýšlíte, tak určitě čtěte dál.


Bílá tekutina se nachází v lahvičce s čínskými nápisy, na první pohled to rozhodně nevypadá moc lákavě. Byla jsem opravdu dost zvědavá, jestli to bude vůbec fungovat. Jak můžete vidět na první fotce, tak latex velmi rychle zasychá do průhledna. Odstraníte ho pak pomocí pinzety a hezky se táhne, něco podobného jako lepidlo na umělé řasy, většinou se mi ho podařilo stáhnout najednou.

Na fotce vidíte všechny nehty bez očištění, jen po sundání latexu.


Celkově jsem s tímto produktem spokojená, funguje podle mých představ a rozhodně ušetří čas, např. při tvoření ombré nebo razítkování na nehty, jediné co bych mu vytkla je poměrně nepříjemný zápach.

Zkoušeli jste něco takového? Láká vás to vyzkoušet?

21 komentářů:

  1. Tak tohle vidím poprvé a docela mě překvapil efekt. Je pravda, že lahvička pouze s čínskými znaky by mě moc nepřesvědčila ke koupi :)

    INKA lifestyle blog
    FB page

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No tak vidět to v obchodě, tak si to taky asi nepořídím :)

      Vymazat
  2. Já jsem tohle "lepidlo" také chtěla, ale nakonec jsem na to asi líná a je to pro mě zbytečný krok navíc. :) Stejně si příliš často nic extra na nehtech nevytvářím a co vytvořím a klasický lak zvládám (občas :D) nanést celkem slušně pouze na nehty. :) Každopádně zajímavý tip. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo, tak na normální lakování je to spíš ztráta času :)

      Vymazat
  3. Tak to by som ju rada vyskúšala : )

    OdpovědětVymazat
  4. Viděla jsem tuto vecičku hodně na Instagramu u takových těch krátkých tutoriálů a musím říct, že je to vymakanost :D. Škoda, že nejsem na nehtíky, hned bych to zkusila :).

    http://es-veronica.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  5. Jé tohle jsem pořád někde viděla na insta v tutoriálech, kde hraje vždy hudba, takže jsem pořád nemohla přijít na to, co to je . . . Tak ještě, že tě máme, konečně vím co to je a můžu si to taky pořídit, díííky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Presne toto som skúšala aj ja minulý rok :D Tebe sa to rozhodne podarilo lepšie ako mne :D
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY: partofnicol.blogspot.sk :)

    OdpovědětVymazat
  7. Podobný produkt jsem už viděla a celkem mě i láká :)

    Another Dominika

    OdpovědětVymazat
  8. Mám od Born Pretty a naprostá spokojenost! Už si bez této vychytávky nedokážu lakování představit.
    Beauty by K.

    OdpovědětVymazat
  9. O takomto produkte som už počula a vyzerá super :)

    http://www.accessoriesforbeauty.com/

    OdpovědětVymazat
  10. Ešte nikdy som to neskúšala, ale vždy ma to zaujímalo :)

    OdpovědětVymazat
  11. Aj ja mám túto latexovú kožičku a som spokojná :) Je to zaujímavé a predovšetkým uľahčuje prácu

    Čo je dobré to musím mať aktuálne aj s GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  12. Celkově jsem s tímto produktem spokojená, funguje podle mých představ a rozhodně ušetří čas, např. při tvoření ombré nebo razítkování na nehty, jediné co bych mu vytkla je poměrně nepříjemný zápach. bed sheets sale online , comforter sets full , gul ahmed bed sheets sale 2018 , bed sheet bridal , fancy bedspreads , cotton gadda shop near me , velvet blanket , cotton razai price , best sofa covers , pakistani lawn suits price

    OdpovědětVymazat
  13. Super, díky za tip. Funguje to i na nehty na nohách? Mám tam teď docela problém, že jsem musela vyměnit i boty. Ale na podzim jsem si koupila dámské polokozačky, které jsou vevnitř hodně příjemné a tak se mi to zlepšuje tak nějak samo sebou přirozeně. :) Každopádně něco podobného vyzkouším i na nohách. :)

    OdpovědětVymazat